Fisk, potatis och sås på egengjord fond. Under tiden som som fonden kokar, peppra och salta fisken. Vänd sedan fisken i mjöl, vispat ägg och tillslut ströbröd
Panerad falsk fisk är en lite annorlunda vegetarisk maträtt. "Fisken" görs av en stelnad, tjock mannagrynsgröt som sedan dubbelpaneras och steks i smör, precis som man brukar göra med vanlig fisk
Dock regnar det inte idag så det blir en tur ner till småbåtshamnen för inköp av fisk till kvällens middag, peppar peppar ta i trä att fångsten varit bra
Tisdag - Dubbelpaneradfisk med skolans fisksås. Kräftor i överflöd eftersom vi fiskar egna (läs. sambon fiskar och jag äter, haha), goda pajer och sedan en ostbricka med räkor och lite bubbel som fick avrunda lördagskvällen
Så här blev gubbens och min fiskmiddag. Dubbelpanerad Torskfilé med tillbehör. Rulla ihop fisken. Smörstek fisken på lagom värme, ös fisken med det smälta smöret