IngredienserDuchessepotatis. Duchessepotatis. 7-8 potatisar1 äggula2 msk vispgrädde (beror lite på potatissorten)salt och pepparGrönpepparsås. 7-8 potatisar1 äggula2 msk vispgrädde (beror lite på potatissorten)salt och pepparGrönpepparsås
Tillsätt äggulorna under vispning. 10-15 potatisar, mjölig sortlite grädde (ca 1/3 dl)mjölken stor klick smör3 äggulor1 tsk sockersaltpepparSkala potatisen och koka den mjuk. 3 äggulor
När potatisen är mjuk så gör du mos av den med potatiskross & blandar ner äggulor & grädde. 1/2 kilo potatis1/2 dl grädde2 äggulorsalt & peppar. 2 äggulorsalt & peppar
) grönsaksfond på marknaden som inte bara är avkok på selleri och purjolök utan faktiskt har rejält med kropp och smak och som funkar perfekt i vegansk matlagning för att ge den där runda och djupa smaken som annars ofta saknas
Duchessepotatis1 kg mjölig potatis 50 g smör 2 äggulor 2 tsk salt 1 tsk vitpeppar. Kött800 g hjortytterfilé (och smör till stekning) rapsolja 1 msk salt 1 tsk svartpeppar 50 g smör 2-4 enbär, krossade