Vi gjorde en enkel chokladmousse med limemarinerade hallon, en kombo jag tyckte var super. Igår var jag på middag hos min vän och hennes kille och vi vardagslyxade med efterätt
Det översta är ett lager medhallonpannacotta. Det blev en mycket god kombination av de två olika chokladsmakerna och sen ett fräscht, lite syrligt friskt, hallonlager på toppen
Dels så äter jag inte längre efterätter förutom i några enstaka undantagsfall. Men i och med mitt jobb på Ecocafeet så får jag ändå lite utlopp för att baka och prova göra nya recept
Vi serverar våra med lite hallon på. ) Hängde ni med. Båda recepten kommer från receptlådan som Anki fick med sej hem i tisdags, så det finns en möjlighet att Hasse ätit båda rätterna tidigare men det gjorde honom ingenting
Servera medhallon, kakao nibs och eventuellt lite apelsinsaft som pressas över. Det vita mjölet kan ersättas med nötmjöl eller kokosnötsmjöl, och exempelvis dadlar kan i många fall ersätta sockret