Efterätt mango recept

Cheesecake med mango till efterätt

Cheesecake med mango till efterätt

Den stora finalen på nyårsmiddagen blev en enorm cheesecake. Den första riktiga som jag har gjort och nu har jag fått blodad tand, sådana här blir det mer av

Fredagsmys: Yogurtglass med mango

Känner att jag fått nog av en massa söta efterätter på ett tag…till nästa fredag kanske Jag toppade glassen med ohojs lakritssås som stelnar och blir hård på glassen, jättegott till
Tjejmiddag med chipsgratäng

Tjejmiddag med chipsgratäng

Efterätten blev den lite knäckiga äppellådan. Jag är ju verkligen förtjust i mango chutney så för min del var jag nöjd
Fröken Dill i fjällen

Fröken Dill i fjällen

Efterättens jordgubbsås skulle, spännande nog, innehålla vodka. Tärna lax, mango, avokado och gurka i jämnstora tärningar och blanda
Äta hälsosamt i New York

Äta hälsosamt i New York

Min efterätt var Pecan Pie serverad med en glass/tjock sås, som var god men väldigt mastig, och jag klarade inte av att äta hela (det blev liksom för mycket)
Och till efterrätt...

Och till efterrätt...

Vad kan de ha ätit till efterätt. Hallon, mango, apelsin och banan i lämpliga bitar, blandas i en ugnsform
En vanlig tisdag

En vanlig tisdag

Samt efterätt såklart, kvarg blandat med protein whey (exotisk smak) topppat med mango/hallon och krossade cashew nötter
Varm mango med honung och ingefära

Varm mango med honung och ingefära

Lägg i mangoklyftorna och rör om så att ingefäran och honungen fördelas jämnt. 2 mango. Ställ folieformen på grillen
Sticky rice med coccos och mango

Sticky rice med coccos och mango

Asiatiska efterätter är inte min favorit. Den Malaysiska mangon är oslagbar men man kan ta annan frukt man gillar

Glutenfritt Papad Bröd

Okryddat kan det även användas i förrätt och även som en efterätt med mixade frukter på eller fruktdipp
Lax, lamm och choklad!!!

Lax, lamm och choklad!!!

Till efterätt blev det krämiga chokladfondanter med vaniljglass. Skär mango och avocado i kuber. Finhacka shalottenlöken och blanda med mango och avocado

Restaurang - Nosh and Chow

Till efterätt valde vi att dela på två rätter vilka blev vitchokladcheesecake ”split” med mango, hallonsorbet, passionsfrukt, hyvlad kokos och mynta och deras chokladfondant med körbärsglass samt syltade körsbär och kanderade pistagenötter

Mangoraja sås

Och till efterätt serverades kladdkaka med hallon och grädde som äldsta dottern bakat och tagit med. Till det gjorde jag en otroligt god mangorajasås som skulle serveras till maten