eller som i det här fallet lomo (fläskfilé),. I lördags fixade jag lite gott plock till kvällen. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
Skiva auberginen och lägg på ett stort fat eller plåt. Här kommer en jätte god buffe a la Italia. allt förutom osten i en mixer eller matberedare och kör till en slät smet
Grilla eller bryn dem hastigt runtom så de får vacker färg. Råg knäckebröd, brynt vispat smör, foccatia, vattenmelon- & fetaost sallad, Grillad fläskfilé med kapris och baconvinägrett, grönsallad, pastasallad, basilika kyckling med soltorkade tomater och fetaost strössel och krämig potatissallad
6 vitlöksklyftor2 urkärnade chili2 tsk spiskummin1/2 tsk salt2 röda paprikor1,5 dl olivolja2 msk sherry- eller äppelcidervinägerlite svartpepparDela paprikorna i halvor, kärna ur och lägg på en plåtSätt ugnen på grill (symbolen brukar vara ett sträck med små huggtänder) och grilla paprikorna på högsta värme tills de är lite svarta och ser ut ungefär som de på bilden ovan. 1 kg kyckling1 hackad gul lök2 hackade eller pressade vitlöksklyftor2 tsk mango chutney1/2 tsk sambal oeleksaft och skal av en halv citron1/2 tsk salt1 krm pepparca
Broder Anders fixade rotfruktsgratäng (hälften potatis och hälften med rotfrukter som selleri, kålrot, morot, palsternacka) med västerbottensost och dessa mumsiga sikromshjärtan