Här en en riktigtenkellitengoding, ja, alltså enkel att göra men allt annat än enkeli smaken. Ja, det är ju inte så ofta man serverar efterätt numera, om det inte är en högtid av något slag, men någon gång så där ibland tycker jag gott att man kan lyxa till det med lite extra mys
Enkelefterätt. skagenröra, och i stället för att servera den på en brödbit (specielltvi som inte äter bröd) som är vanligast så tänkte jag att det blir snyggt att lägga upp skagenröran ifinasnapsglas på fot
Och ska man lyckas gäller det ju att det är enkelt. Så nästa år kommer jag njuta av mängder av god mat och då och då av någon god efterätt eller något gott iglaset
En efterätt. Månadens Gröna är för mig en chans att vara försöka vara lite extra kreativ och att använda mig av en råvara på ett helt annat sätt än vad jag brukar (det är därför jag lagt jordgubbar på pizzan, mixat tomater tillglass och picklat rabarber tidigarebidrag) så en natt när jag fickliteinsomniabesöki hjärnan så tänkte jag att jag lika gärna kunde klura lite på vad jag skulle kunna laga dagen efter
Gjorde en enkelblandningi ett glas som lätt förbereds och kan garneras med de bär man har. Lite då och då går vi ut och plockar så det räcker till en efterätt