Paolo serverade sin mascarponecreme tillsammans med en bärsås, men jag gjorde det både enkelt för mig och fick en påskgul dessert när jag valde en persikopuré till istället
Såser, dipp och röror är enkla tillbehör som ofta står sig i flera dagar i kylskåpet. De passar perfekt till påskbuffén eller varför inte till grillsäsongen med en god sallad
För mer än 30 år sedan liftade jag och en kompis ner till södra Frankrike. Vi var unga den gången och inte särskilt rika, så oftast fick baguette, tomat och grönsaker utgöra hela middagen
Ja, livet helt enkelt, så nu var det tyvärr ett tag sedan jag var där. Gul och fräsch passar den perfekt till helgen, och den är dessutom busenkel att baka
Minns inte var jag hittade receptet men den är otroligt god och förvånansvärt enkel att göra. De senaste åren har den här smarriga skaldjurscheesecaken varit ett måste på vår påskbuffé
Påskäggskakor. Jag slutade vid lunch igår och åkte hem och bakade och fixade lite inför påskhelgen. Jag bakade bland annat dessa påskäggskakor, visst är de söta
Jag är inte helt förtjust i denna kombination så jag beslöt mig helt enkelt för att göra en ny variant och visa mamma att det går att byta ut currygrädden och räkorna
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar