Enkelt att göra och blir perfekt till en snabb middag och lunch. Gräddsåsen som kokats med korv, champinjoner och lite persilja blev full av smak ochtillsammans med en perfekt kokt penne och parmesan blev det inte mycket kvar i kastrullen
Pastan vänds ner i såsenoch du serverar allting enkelt ur en panna, ”allt-i-ett”. Rosmarin eller dijonsenap till kryddig korv, chilisåstill bacon, soltorkade tomater till svamp etc etc
Just det här receptet skulle jag väl inte kalla okomplicerat direkt eftersom det är lite pyssel att få ihop paketen men själva matlagningen, den är verkligen rejäl ochenkel - eller rustik som jag tycker låter så charmigt
Här är ett gott ochenkelt tips på matlådemat med prinskorv från helgen. Servera pastan med korvsåsen. Blanda ner crème fraiche, chilisås, senap och vatten i pannan
Håll det enkeltoch krydda försiktigt. För mig är det ganska enkelt egentligen. När du dragit kniven och fått en snäckliknande pastabit som resultat så vänder du ”snäckan” ut och in på tummen och formar den till en liten hatt