Gör helt enkelt ett fast potatismos och tillsätt en äggula. Såsen då. Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
Såsen är så enkel att göra och blir gudomligt god. Det är inte ofta vi äter en riktig köttbit, men ikväll slog vi till på stort och tillagadeoxfilé, ugnsrostade rotfrukter och en sås med ädelost
Så nu vet ni varför det inte varit så mycket aktivitet här och det kan hända att vi inte har så fasligt mycket tid över heller de närmaste dagarna men vi får helt enkelt prioritera
Vad gäller mängden kryddblandning i såsen så är det helt och hållet upp till dej, det beror både på styrkan i mixen du har och på hur mycket hetta du tål
För att testa nyheten fick jag också hem råvaror (allt utom kött som jag ordnade själv) till att laga en enkel kötträtt som ska smaka minst lika gott som på krogen