Börja med att krydda kycklingen med salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. När den är färdig så lägger du undan den och låter den svalna i kylen
Här kommer ett enkelt recept som är riktigt svårt att misslyckas med. Jag tycker att det är super gott och perfekt till frukost, lunch, middagen, middagsbjudningen, tilltugg, snygga smörgåsar ja jag tror att baguetter passar alla tillfällen
Bäst är krämen ljummen, tillsammans med iskall mjölk och en god smörgås. Vet ni. Nu har nedräkningen börjat på riktigt – för på fredag går jag på semester
Man kan med fördel vänta med att gratinera smörgåsarna tills man kommit igång med såsen. Om smörgåsarna inte är klara kan såsen hållas varm i vattenbadet, under förutsättning att det inte blir för varmt där
Jag tycks skriva många recept som du kan förbereda snabbt och enkelt om du har bråttom. Det kan användas som en pålägg på en smörgås eller serveras med sallad