Eftersom thaimat och färsk ingefära är två favoriter här hemma, och mat som är enkeltattlaga, gott att äta uppskattas, så var jag ju bara tvungen atttestlaga Livsnjutarnas bidrag till Månadens middagstips
Atttillaga mat Sous Vide är outstanding. Crock Pot är det bara jag som använder, Sous Vide cirkulatorn mest Mattias och vakumförpackaren och Airfryer båda två
Vi som är sockerjunkies tenderar att älska enkel mat. Många utav oss suger också i köket, det är som att vi får allergipåslag så fort någon nämner ordet matlagning
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Förhoppningsvis är det här något som inte kommer störa er som är svensktalande alls så värst mycket (vi är ju trots allt så gott som native in english here in sweden) och i övrigt kommer innebära att det helt enkelt är fler som hittar hit
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Så här kommer ett lika enkelt, som gott tips på en liten plockrätt. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister