Matbröd. Den stora tjuvningen var dock söndagens vörtbrödsbak och den första julskinkans griljering, som sedan resulterade i skinksmörgås med julmust till kvällsmat
Helt enkelt inte min grej. Jag är verkligen ingen person som gillar och baka matbröd och bullar. Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda medrussinen och alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken
Det är ju så otroligt enkelt. Underbart gott varmt med smör som smälter lite, och kanske ett par ostskivor – varm choklad till är inte fel nu när hösten börjar göra sig påmind… Sen är det ju alltid härligt att ha lite hembakat matbröd i frysen att ta fram till frukosten
pollenutspridarna har väl helt enkelt inte haft sin vinterdvala. Idag blir det matbröd och baguetter. Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda medrussinen och alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken
5 Torkade aprikoser/russin. Blanda i alla nötter, frön och mandlar ohackade. Tillsätt salt och olja. Blanda ihop till en smet och lägg sedan i äggen och rör om igen