Som jag lovade tidigare så kommer jag ikväll bjuda på det absolut bästa receptetpåmacarons, ett franskt litet bakverk som är ljuvligt gott och absolut inte behöver vara svårt
kitchen aid bunken helt enkelt). Jag har testat det här receptet väldigt många gånger eftersom en vän av mig alltid lyckas med det och jag har fått provsmaka hans macaroner och dom är helt underbara
Receptet kommer från Made by mary och skulle ni stöta på patrull när ni testar att göra Macarons så har hon superbra tips och trix på vad som kan vara felet
Sagolikt vackra var de, vädret som först visat på regn hela dagen blev istället soligt och härligt, middagen var på min favorit restaurang här i stan- Tegel så maten var helt i min smak och magisk
Det kan verka mycket, men det är väldigt enkelt allting. När denna plåt är klar, låt dem svalna helt och spritsa under tiden upp chokladmacaronsenpå en ny plåt – dessa blir hårdare på grund av kakaon
Jag hann dock leka en del i köket innan förkylningen slog till så det ska nog kunna bli lite bloggat under tiden men de julrecept som jag vill dela med mig av får väntas lite på
Kanske också lite kluriga att göra, med med rätt recept blir det enklare att lyckas. Fick detta av en kompis som fick det från en kompis, som hittat det på nätet (här) där det också visas med fina bilder steg för steg hur man gör
Har ni hittat ett "enkelt" receptpåmacarons som jag nu använder mig av och gärna delar med mig av. Beroende på vad man gör fyllningen på så är ju macarons i sig själva glutenfria och kan med lätthet göras laktosfria