Det blir mycket besök nu i nya huset så då är det praktiskt att kunna baka något enkelt som det blir mycket utav – som dessa underbart goda hallontrekanter
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
) I boken om husmanskost finns det många spännande gamla recept, eller vad sägs om det berömda lungmoset (Håkan mår illa varje gång han hör det ordet), halmad ål eller kokt rökt grishuvud
Jag är rätt säker på att många kommer vara i stort behov av enkla, lätta och smidiga middagsrecept till vardags när maten nu snabbt ska fram på borden igen
Eftersom man inte behöver försteka köttet något, såsen tillagas samtidigt som köttet och allt går att förbereda så är det en perfekt bjudrätt när man är många
Många gånger är det rester som blir till de godaste middagarna. Snabbt och enkelttill lunch. Om inte annat så är det av rester som matlagningen går snabbt och enkelt, ofta med ganska få ingredienser dessutom
Brukar också vara roligt att bjuda på eftersom många inte ätit just den här kombon innan. Det är så rackarns enkelt att svänga ihop, håller sig fräscht länge och man kan enkelt vidareutveckla rätten om det blir något kvar