Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Har inte ätit pitabröd på åratal, så jag blev jättesugen på att prova göra det
Köttet åt vi i pitabröd med sallad, lök och tomat och toppade med lite kebabsås eller vitlökscreme. Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Så denna kväll hittade jag en tacosås i kylen som fick tacosuget att rusa till, vilket resulterade i en tacogryta som jag valde att servera tillsammans med limeris, en fräsch sallad och hemgjorda pitabröd som jag hade färdiga i frysen att plocka fram
Servera med majschips eller pitabröds chips. Receptet på röran har jag hittat på själv, och den brukar uppskattas - inte minst av min son, och det säger mycket
Ni får tills dess stå ut med att jag delar med mig av dessa Lammfärsbiffarna i pitabröd som serveras tillsammans med myntarostade pinjenötter, aprikoschutney & fetayoghurt