Ryggbiffen sitter mellan Entrecoten och rostbiffen och är ett väldigt smakrikt kött. Nu ska vi lära oss hur man gör och jag lovar att det är både lätt och smakar mycket bättre än färdigköpt
Vill Du ha tips på hur Du ska steka en köttbit, så titta in Här. Jag och många med mig, njuter av en tallrik där det också får plats mycket grönsaker, som ger viktiga vitaminer och mineraler
Men man måste få provsmaka eller hur . Pappa var på besök härom kvällen och eftersom vi aldrig sågs på Fars Dag så slog jag till att lägga lite extra fokus på maten den här dagen… eller det gör jag iofs alltid ha ha
För tips på hur du ska steka en köttbit, så titta in Här. Jag justerar värmen genom att lyfta ena sidan på kastrullen så den inte ligger an mot plattan
Den visade sig vara plan i botten och fungerade fint någon vecka, men långsamt började baconet fastna och efter ytterligare några veckor satte sig allt, oavsett hur mycket olja eller smör jag använde och Matador fick respass och RONAB trädde åter i tjänst
Här ska erkännas utan att skryta att både jag och Mannen tyckte att det blev hur gott som helst. Tillagningstiden varierar ju beroende på hur tjock din oxfilé är
Berätta hemskt gärna vad ni tänker äta så blir jaghur glad som helst. Hur tänker ni med nyårsmaten. Jag är också säker på att ni känner mig och mina recept på Kryddburken så några renodlade tips-inlägg besparar jag er
Pappa var över på middag någon gång förra veckan som jag glömt skriva om och det brukar nästan alltid bli oxfilé men kände för något annat så det fick bli entrecote, älskar att steka kött i grillpannan MEN det här jäkla fläktsystemet i denna lägenhet är totalt värdelöst så brandvarnaren går varje gång och lägenheten…
Jag skriver inte ut mängden, eftersom det är så individuellt hur stark man vill ha sin pepparsås. Det är svårt att se hur bra eller dålig en köttbit är, när det ligger trångt packat i ett tråg