Recept, lågtempererad entrecote som jag gjorde den. Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmariugnenblir helt magiskt
Den här rätten blev våran lördagsmiddag. Grillad entrecôte är ju alltid gott, det blev dock grillpannan denna gången, vi hade ingen lust att gå ut i kylan och grilla
Helgrilladentrecote. Ugnsbakadfärskpotatis. Igårinvigdevi vår ny gröna finawebergrill. Tag en finentrecoteibit, pensla den med olivolja, salta & peppra
Gör vitlöksdressingen. Mixavitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitaridressingen
Häll då över vitkålsblandningeni en ugnsfast form och toppa med den med ost. Entrecote. Ingredienser. Krydda köttet med salt och svartpeppar och stek i smöret
En rejäl köttbit med en mastig och len sås som kompletteras med ugnsrostadpotatis. Ingredienser. Häll av vattnet och tillsätt olja, lägg i en form och salta, sätt iniugnen
En ljuvlig och lyxig rätt, passar att bjuda på när man vill laga en festligmåltid. Jag marinerarminaköttbitar för att få en extra god smak, passar att grilla dessa när vädret tillåter
Salta, peppra och gör klart iugntills den är medium eller så som du nu gillardinbiff. Marinera gärna köttet innani örter men i detta fallet är det en helt neutral entrecotebiff
Gör vitlöksdressingen. Mixavitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitaridressingen