Blanda med smör, ställ kallt. Sås. Rör ut majsstärkelsen i grädden och vispa ner i såsen. Servera gärna kött, sås, vitlökssmör och potatis med en grönsallad
Skölj dem i kallt vatten. Grillad entrecôte med råfriterad potatis och chipotlesåsSås. Frityroljan kan silas när den kallnat, förvaras i kyl och sedan användas till fritering flera gånger
Vi serverade två färdiga såser till. Entrecote. Lallerstedts rosébea och mangochilisås. Entrecote med oreganopotatis med fetaostsallad (4 port). 800 g entrecote. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Häll upp i glas och låt stå kallt i 3 timmar. Låt stå kallt minst 1 timme. 800 g entrecote
Till detta blev det en kallsås bestående av turkisk yoghurt och ajvar relish, gott och fräscht. Man får nog passa på att njuta idag för det ska bli kallare i början av nästa vecka
Ryggbiffen sitter mellan Entrecoten och rostbiffen och är ett väldigt smakrikt kött. Tänk dig en kallsås och jag garanterar att majonnäs ligger som grund för just denna