Entrecote på grillen recept

Helstekt Entrecôte på grillen

Helstekt Entrecôte på grillen

Med detta recept kommer du att briljera vid grillen. Sätt ugnen 90 grader. Räkna med 2-3 timmar beroende stekgrad
Japanskt på grillen

Japanskt på grillen

Vänd runt grönsakerna i lite olja och woka dem (inte rädisorna) grillen så de får lite färg, men inte blir för mjuka

Grill på hjul

Även om Grillbaronen inte har testat den så kan jag mycket väl tänka mig att ett par tjocka skivor entrecote, oxfilé eller ryggbiff blir perfekta
På grillen: Souvlaki / Lammspett

På grillen: Souvlaki / Lammspett

Spetten kan göras lammentrecote, lammrostbiff eller lamminnanlår. Låt köttbitarna ligga och gotta till sig i den goda marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem grillen så blir de underbart goda
Helstekt entrecote med bearnaisesås

Helstekt entrecote med bearnaisesås

Dela paprikor hälften lägg en plåt och vänd i olivolja, salt och peppar. Ställ in paprikan i ugnen under grillen och grilla paprikan i ca

Entrecôte Café de Paris

gärna lite persillade-krydda (finns burk i de flesta affärer). svart- och vitpeppar, gärna nymalen ett antal tag kvarnen och gärna lite blandpeppar om du har det
Grilla på koreanska

Grilla på koreanska

Nu öppnar hon snart en egen restaurang i Malmö som ska heta Namu vilket betyder träd koreanska. För Jenny symboliserar namnet temat restaurangen som är rötterna i de koreanska smakerna med lokala råvaror från Sverige, och så klart hennes mathistoria med rötter i Korea och uppväxten här i Sverige
Grillad entrecote

Grillad entrecote

Beroende om du grillar en hel köttbit eller entrecote i skivor, tar det olika tid grillen. Lägg köttet grillen när den är som hetast och stäng eller lägg locket
Entrecôte Café de Paris

Entrecôte Café de Paris

Lägg en rejäl klick av smöret varje entrecôte. Sätt ugnen 250–275 grader grill. Så här gör du 30 minuter Café de Paris
Entrecote med grönpepparsås

Entrecote med grönpepparsås

Grilla entrecoterna varje sida någon minut till önskad stekgrad. Vänd runt köttet i marinaden i en skål eller påse