Fram med grillen och langa på en hel bit entrecote. Entrecoten kan ni inhandla hos G. Entrecote kan med fördel vara rosa och fast, men stekgraden bestämmer förstås var och en
En lyxigare variant av pastasås tillsammans med strimlad entrecote. Givetvis går det bra att byta ut köttslaget mot exempelvis kyckling- eller griskött i samma mängd gram som receptet nedan
800 g mörad entrecote. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 800 g mörad entrecote 1½ msk peppar blandning grovkrossad 2 schalottenlökar 2 dl rödvin 5 dl kalvbuljong 50 g Arla® Svenskt Smör salt honung Galette 500 g gulbetor 500 g potatis 2 dl Arla® Svecia riven 30 g Arla® Svenskt Smör,smält Picklade primörer
Recept, lågtempererad entrecote som jag gjorde den. Recept, apelsinkräm/sås som jag gjorde den. Idag var det Entrecote som fick gå sitt öde till mötes i ugnen, en bit på strax under kilot rubbades med lite kryddgott och ställdes sedan på 80-90 grader i ugnen till innertemperaturen hade uppnått 55 grader. 1 kg entrecoteSpiskumminSaltFärskmalen svartpepparFärsk timjanNågra klyftor vitlökKöttet som hade uppnått rumstemperatur efter att ha legat på vilobänken i köket någon timme överöstes nu med kryddorna och gneds in ordentligt. 1 kg entrecote
Receptet på potatisen kommer jag att lägga ut inom de närmsta dagarna. Ikväll helstekte jag entrecote och till köttet serverades en kantarellsås, crushed sweetpotatoes, brysselkål och ugnsbakade tomater
Förbered precis enligt vårt recept. DAGENS RECEPT 14-11-11DIANAS STEKDen här rätten har kallats Dianas stek långt innan lady Diana i England blev prinsessa av Wales
Recept, lågtempererad entrecote som jag gjorde den. Recept, apelsinkräm/sås som jag gjorde den. Idag var det Entrecote som fick gå sitt öde till mötes i ugnen, en bit på strax under kilot rubbades med lite kryddgott och ställdes sedan på 80-90 grader i ugnen till innertemperaturen hade uppnått 55 grader. 1 kg entrecote. 1 kg entrecote
Vill Du få tillgång till ännu fler recept på mat med lite kolhydrater, så gå in på LCHFrecept. Beskrivning på det hittar Du här, i mitt recept på Bearnaisesås