Vi hade både entrecôte och ryggbiff. Gårdagens grillmiddag var så otroligt god. Ibland får man till det så där jättebra och det bästa med den här rätten är ju att det är så enkelt att tillaga också
Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt
Dock kan man bränna på en rejäl skiva ryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftig köttbit så hur exakt logiken är vågar jag inte riktigt ge mig in på
Skiva entrecoten i två centimetertjocka skivor. 200 g entrecote. Gnid in med grillkrydda och stek på hög värme efter önskemål (en del vill ha köttet genomstekt andra föredrar det rött inuti)
Dock kan man bränna på en rejäl skiva ryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftig köttbit så hur exakt logiken är vågar jag inte riktigt ge mig in på
I dag så står "Lysterbiff" eller snarare "Lysterentrecote" på menyn. Entrecote. • Ett lagom antal skivor av entrecote eller ryggbiff i ca 1,5cm tjocka skivor
-) Jag köpte 2 kg ryggbiff och entrecote i veckan som jag vakuumförpackat och lagt i kylen. Efter all god mat och dryck i julhelgen har vi lagt kolhydraterna på hyllan under veckorna och lagat lite mer hälsosam mat
400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote (jag använde entrecote). 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote (jag använde entrecote)
4X200g ryggbiff eller entrecôte. 200g ryggbiff eller entrecôte. Koreanskt marinerad biff med hummus, baba ganoush och naanbröd bakat på Saltåkvarns ekologiska naturvete