Jag hittade fina neonfärgade strössel i mitt strösselförråd men annars så är ett trix att ta smulor från tårtbottnarna efter man har gräddat dom och skurit till dom
Denna gången testade jag ett nytt recept till tårtbottnarna som kommer från duktiga En nypa socker. I helgen har vi haft kalas för min underbara brorsdotter
Men dela dina tårtbottnar på mitten så att du får fyra bottnar. Den här tårtan bakade jag till min kära kollega Marija när hon fyllde 50 för ett tag sedan
Och lägg den mest färgade sidan upp mot dej. Börja med att dela tårtbottnarna. Innan du börjar dela tårtbottnarna kan det vara bra att kolla hur du ska dela dom så du är säker på att dom blir lika tjocka alla tre
Tårtbottnar. Se till att tårtbottnarna har svalnat helt när du börjar montera. Tårtbottnarna har med största sannolikhet blivit något bulliga vid gräddningen
Det här receptet kommer ifrån som jag testade. Receptet till den glasyr som är på och inuti tårtan var inte den godaste, väljer därför att inte skriva ut receptet på den här