Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld medfetaost och smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
Blanda sedan med spenat, avokado och fetaost. Jag gillar alla former av middagar som man tar god tid på sig att äta och gärna med flera rätter (=mer gott att äta)
Färsbiffarfylldamedfetaost är väl gammal skåpmat egentligen, men att jag gärna gör det om och om igen beror ju på att det blir så himla gott och saftigt
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarnafylldamed Café de Parissmör
Här kan man givetvis använda fetaost eller annan valfri ost. Jag har valt att krydda mina med vitlök, oregano, timjan, rivet skal av citron samt salt och svartpeppar
Köttfärsbiffar fylld med rostad tomat, örter, vitlök och fetaost. Under tiden gör du följande • Strimla den rostade tomaten och blanda det med köttfärs, olivolja, pressad vitlök, hackad timjan, dijonsenap, ägg, havssalt och svartpeppar • Äter du mejeriprodukter så kan du fylla biffarna medfetaost