Färsbiffar timjan recept

Färsbiffar med viltsmak

Färsbiffar med viltsmak

Strö över lite timjan. timjan. 1 tsk timjan. Arbeta samman färsen med alla ingredienserna till biffarna. Forma ca 8 biffar
Fylld färsbiff med äpple tzatziki

Fylld färsbiff med äpple tzatziki

Samtidigt kan man ugnssteka potatisklyftor med lite olivolja, salt och timjan, även ugnsrostade morötter är gott till
Örtiga färsbiffar med gräddsås

Örtiga färsbiffar med gräddsås

Jag piffade upp färsbiffarna med lite örtkryddor och vips så blev det en pimpad version på vanliga färsbiffar och riktigt goda dessutom
Fetaostfyllda färsbiffar med tomatkompott

Fetaostfyllda färsbiffar med tomatkompott

Salta, peppra och krydda med timjan. 1 msk färsk timjan. Lägg tomaterna i en smord ugnssäker form. Strö över lök och ringla över olivolja och Crema di balsamico
Färsbiffar med svampsås och mos

Färsbiffar med svampsås och mos

4 Mos 900 g mjölig potatis 2 dl mjölk Biffar 1 dl mjölk 1/2 dl ströbröd 2 krm peppar ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 1 msk senap (gärna dijonsenap) 1/2 msk olja Sås 250 g kastanjechampinjoner 1 rödlök 1/2 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1/2 kruka timjan Till servering 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Saftiga färsbiffar med ajvarsås

Saftiga färsbiffar med ajvarsås

Ingredienser Färsbiffar, ca 3-4 port. 1 msk timjan. Ajvarajvarsåsbiffarnötfärsnötfärsbiffarvitkål 1 ägg. 1 msk timjan
Färsbiffar med ratatouille

Färsbiffar med ratatouille

Rör i tomater och timjan, och smaka av med salt och peppar. 1 krm timjan. Låt ströbrödet dra i vatten i 5 minuter
Färsbiffar med feta och tomatsås

Färsbiffar med feta och tomatsås

Blanda ihop köttfärsen, pressad vitlök, timjan, salt och peppar. 3 msk färsk timjan. Skär fetaosten i fina tärningar
Färsbiff med tomatsås och quinoa

Färsbiff med tomatsås och quinoa

Rör om och tillsätt riven lök, ägg, fond, nötfärs, salt, peppar och timjan. 5 tsk timjan. Lägg havrekli och mjölk i en bunke och låt det svälla i 10 minuter