Ta bort kärnor och hinnor från paprikorna och ställ dem i en smord, ugnssäker form. Hacka locken från paprikorna tillsammans med lök, vitlök och rotselleri
Inte nödvändigtvis behöver det vara avlånga paprikor, nej det går utmärkt med den runda varianten också, men väljer du dom så tänk på att plocka åt dej paprikorna som är lite större och bredare för att enklare fylla dom
Nu har jag inte testat dessa paprikor på en skeptiker, men jag misstänker att de ändå kan vara enklare att bjuda på eftersom man bara behöver säga att det är färs i dem (sen om det är kött eller inte behöver man ju inte lägga på näsan)
Lägg paprikorna i en ugnssäker form. Färsfylldapaprikor är verkligen en 70-talsrätt men icke desto mindre god för det. Färsfylldapaprikor (4 pers). 4 stora eller 8 små paprikor. Skär av toppen på paprikorna där skaftet sitter ca 2 cm ner. Koka paprikorna i lättsaltat vatten i 3-4 minuter. 8 små paprikor. 225 grader Skär av toppen på paprikorna där skaftet sitter ca
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Dela paprikorna i halvor, spara gärna det gröna i toppen men ta ur allt vitt och kärnor. Fyll paprikorna med färsen tryck i ordentligt och fyll lite råge, och lägg dom på en plåt med kant
Pastan behöver inte alltid bara var kokt, att steka på den lite ger en ny upplevelse av den. Idag så kom jag hem sent efter en dag med dottern vid isen på lagets egen flickpucken, en endagars cup för hockeyflickor födda 99 – 03