Osten på filéerna ska få lite färg iugnen. Dela kycklingfiléerna längs med, fyll med vitlöksost, lägg en litenbit rökt skinka, lägg i mycket basilika och timjan + en litenostskiva
Fyll kycklingen med blandningen och lägg den i en ugnsform. Jag har sett att många av er är inne på bloggen och söker efter påskrecept och det dyker inte upp några nya här förrän i påskhelgen eller efter
Här kommer (äntligen. ) recept på den fyllda kycklingfilénvi åt förra helgen i goda vänners lag. Den mycket smakrikaventricinasalamin och mozzarellan gör kycklingenriktigtsaftig
(använd färska eller upptinadekycklingfiléer). Lägg kycklingfiléernaiugnsfast form. Salt/vitpeppar. behöver längre tidiugnen, tidenvarierar efter tjockleken på filéerna)
Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått liteytlig färg