Förrätt. Förrätt. Förrätt. Nyårsmiddag i sista minuten. Som alltid inför större högtider skjuter statistiken på min matblogg- eller snarare Receptsamling- i höjden
Innan förrätten hade lekledaren Malin, fixat lekar och bland annat "snåttrat" till världens trasselsudd av snören, och i den skulle man finna sin bordsdam resp
Förrätt. Eller någon annanstans där det inte är lika lätt att få tag på vilka ingredienser som helst och du inte har samma köksutrustning som du är van vid
Förrätt. Nu är det Nyår och det är dax att ha en trerätters middag, det är alltid lika kul. Först lite idétorka, men sen efter mycket funderande så blev det detta
Till förrätt blev det en melonsalsa med pilgrimsmusslor och kungskrabba som var fabulicious. Idag får ni inget recept men ni får kika lite på vad vi åt för godsaker igår
Till nyår fixade jag till den här enkla förrätten som trots det enkla har fest och glam över sig. De blev hur goda som helst och fungerade även som tilltugg till skumpan innan förrätten
Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Receptet kommer från Halv åtta hos mig. Själv tyckte jag att pajen blev jättegod, och den verkade falla de andra i smaken också för när vi hade ätit färdigt var tallrikarna länsade och fatet tomt
Förrätt skall man väl också ha på bordet och i ovan inlägg finns recept på Cajunkokta havskräftor enligt en så kallad “Crawfish boil” vilket innebär att potatis, lök, vitlök och kräftor kokas i en buljong smaksatt med Cajunkryddor