När jag jobbade på restaurang gjorde jag ofta tunnbrödsrullar med olika fyllningar som förrätt. Skiva upp rulltårtan med en vass kniv och servera som förrätt
Under tiden som förrätten lagades myste vi andra, kusin Philip & svärmor/farmor Lotta. Nicke som också ingick i duknings gruppen, pimpade dukningen med lite grönt som han fångat på vägen
Lätt att återkomma till kärlek när jag nu återger en av de gångna helgernas förrätter. Att planera mat, utveckla recept, hitta på nya maträtter, äta gott, bjuda gott och prata mat är för mig några av livets största glädjeämnen
Jag gästbloggade hos henne i Maj och nu är det hennes tur att hälsa på här. För att göra soppan lite mer matig toppade jag den med en avocadoröra med valnötter
Jag valde stekt lax med avocadoröra till förrätt. och grisschnitzel med gräddsås och gröna bönor samt lök- och tomatsallad (istället för potatisen) till förrätt