I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott. Vi köpte Garants kammusslor(som bara är ett annat namn för pilgrimsmusslor) och de fick ju toppbetyg i senaste numret av Allt om mat
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
En ljuvlig, len förrätt med enkla, rena och jättegoda smaker. När purén är mixad, lägg på ett lock för att behålla värmen och fortsätt med att fräsa pilgrimsmusslorna
Ikväll har vi ätit de här goda pilgrimsmusslorna som förrätt och det blev hur gott som helst. Pilgrimsmusslor har alltid varit en favorit hos mig, tycker att smaken är jättegod och att när man steker dem ganska hårt så blir det en slags karamellig yta som blir väldigt god
Fredagen inledde vi i alla fall med en lite lyxig förrätt för oss vuxna nämligen pilgrimsmusslor. Det är ju så himla gott med pilgrimsmusslor tycker jag
Ännu en mumsig förrätt goes Skogly-Hood. Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Jag skulle servera några fina pilgrimsmusslor till förrätt och hade både lite överbliven kokt broccoli i kylen och den enkla asiatiska såsen jag serverat till lax
Jag älskar pilgrimsmusslor och den här rätten kan man äta både som förrätt och som varmrätt om man lägger till några fler musslor och har ett gott bröd till