Bruschetta med tomatsallad, fetaost, parmaskinka, créma di balsamico och rosmarin. Hacka tomater i små bitar och blanda med lite olivolja, pressad vitlök, en liten skvätt vit balsamvinäger, salt och peppar
Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Jag stod vid charken på Ica och sneglade på den billigare parmaskinkan. Hon skar upp en skiva av den lufttorkade skinkan och väntade medan jag tuggade i mig en bit
Gratinerad brie med ruccola, parmaskinka, crema de balsamico och solrosfrön. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Stek sparrisen och ät den medparmaskinka. morotscrème med frästa havskräftskärtar. Också klart nyårigt, men jag tror att kräftklorna ska få följa med på förrättstallriken
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötter och några cocktailtomater, låter det gott