Favoriten av alla vegetariska recept måste nästan vara falafel. Ibland köper vi färdiga, frysta falafel och det kan vara bra att ha hemma i frysen, men inget slår att göra egna hemma
Hemmagjordfalafel passar att bjuda på till fest som central rätt på bordet eller tillsammans med andra smårätter så som baba ganoush, kyckling, oliver, hummus, salsa, grönsaker, ris osv
Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafel genom dataskärmen eftersom det blev så många goda smaker som lekte med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Har du ätit falafel någon gång. Hemmagjord eller bortgjord. Smeten gör jag ganska lös, eftersom falafeln annars kan bli väldigt torr efter du tillagat den
Så döm om min förvåning när han åt två falafel. Falafel. Stek falafeln i naturell rapsolja och smör. Låt bröden svalna innan de fylls med sallad, gurka, tomat, falafel och coleslaw
Hemmagjordafalafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Hemmagjordfalafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Fyll brödet med lite turkisk yoghurt eller hemmagjord vitlökssås, sallad, tomat, gurka, kanske lite picklad lök, fetaost el grillad halloumi & så till sist falafelbollarna
Hemmagjordfalafel med Tahinisås. Falafel, allas favorit. Forma din falafel i önskad storlek (finns ett falafelverktyg som man kan använda för att få en fin form)
Igår gjorde jag hemmagjordfalafel. Jag har hela tiden trott att det varit omständigt att göra falafel och jag har därför skjutit på att göra det, men ack så fel jag hade
Hemmagjordafalafel är något av det godaste som finns, älskar att göra mina egna. För att lyckas med dina falafel så måste du se till att mala kikärtorna ordentligt, mal, mal och mal en gång till