Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Tag ut och servera med färska grönsaker och massor med goda såser och röror. -) Falafel är steka kikärtsbollar med lök, persilja och tahini (sesampasta)
Falafel är friterade veganska kikärtsbollar/kikärtsbiffar blandade med persilja och kryddor som serveras med grönsaker och olika såsersåsom hummus, tahini- eller yoghurtsås
Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafel genom dataskärmen eftersom det blev så många goda smaker som lekte med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Jag serverade mina falafel med en sesamsås som jag också beskriver här. Till såsen. Fiska upp falafeln och låt oljan rinna av på en tallrik täckt med hushållspapper
Fyll pitabröd med falafel, sås, sallad och eventuellt andra grönsaker. Kebabsås. Falafel, eller kikärtsbullar, är något som jag varit ensam om att gilla i vår familj
Lägg i sallad, falafel och sås i brödet och vik ihop som en tortilla. Sås. Blanda tahini och den pressade citronen i en skål, tillsätt matlagningsyoghurten och rör om väl