Servera i varma pitabröd med tahinisås och tillbehören. Den färdiga falafeln, med tillbehör intryckta näst intill det stackars pitabrödets bristningsgräns
Fyll varma pitabröd med sallad, tomat, lök och gurka samt varma kikärtsbollar och yoghurtsås. Och är du inte sugen på falafel måste jag bara höja såsen lite
Falafel är allra godast att servera nyfriterade och varma. Vitlök- och chilisås. För att lyckas med dina falafel så måste du se till att mala kikärtorna ordentligt, mal, mal och mal en gång till
Stek falaflarna tills de är varma i lite kokosolja. Servera grönsakerna i stora vitkålsblad (eller flera som du satt ihop), tillsammans med falaflar, matvete, tahinisås, pumpafrön & färsk basilika
De passar utmärkt i grytor, soppor, sallader, falafel och till hummus. Goda hela i varm sallad, till sesampanerad fläskfilé, kycklingspett och lammkorv
Imorgon ska jag göra ett nytt försök med att laga falafel också. Jag tänker mig någon sorts wrap med kyckling, libabröd, avokado, mango, rödlök och lite sallad och någon god sås