Jag använde Fazer marianne choklad i mina ljusa kakor ca två rader jag hackade. Jag ville inte göra så många kakor så när jag gjorde smeten delade jag den i två och blandade i 2 msk kakao i ena för chokladkakorna. Och i chokladkakorna använde jag 1 rad Fazer mariannechoklad och en 3 rader vit blockchoklad
Ta från värmen och tillsätt blockchokladen ( mintchokladen) bruten i mindre bitar. Chokladkaka. Blanda kakao, vätska och hälften av sockret i en kastrull
Smält Fazer Block i mikron. Dela den kalla kakan i tre våningar. Täck över kakan med plast och låt kakan stå i kylskåpet i minst två timmar, helst över natten
Fazer. Bred glasyren över den kalla kakan. Låt kallna något och skär kakan i fyrkantiga bitar. (Man kan använda 3 Fazer mintkakor små runda med silverpapper eller 6 st after eigt). 6 msk kakao. 175 gram blockchoklad. 3 st mintkakaor