Jag hade nästan roligare i köket under dagen än på själva festen. Mamma, jag och mormor spenderade en mycket kul dag i köket för att fixa pajerna och alla tillbehören
När det handlar om en fest av den här storleken, så är buffén oslagbar. Men jag ville inte göra en enkel buffé med skivade “cold-cuts” och pastasallader, utan jag ville göra något riktigt gott till Linnea, som man också kan göra som hvudrätt på en mindre middag för bara några få personer
Fågel, kyckling som kalkon kommer jag att laga mer av både till vardags som till fest. Ni har säkert funderat kring nyårsmenyn vid det här laget och här kan jag tipsa om ett riktigt gott, lite lyxigt och även enkelt recept att förbereda både som plockmat, buffé och mingel
Vilket det var för en del av de andra på festen. Och detta älskar jag, missförstå mig icke. Är även gott till köttfärsbiffar och kanske en kall vitlökssås
Den är väldigt lätt att göra, perfekt att förberedainför en större bjudning. En sallad på rucola, avocado, fint tärnat äpple, gurka och pumpakärnor med kallpressad olivolja och pressad citron passade fint till den här rätten
Detta gjorde vi i form av en liten fest där vi bjöd på smörrebröd, öl och snaps. Det går ganska snabbt och lätt att montera bröden enligt löpande-bandprincip och många av sakerna går att förbereda i god tid
Den här underbara laxen gör jag gärna både till vardags och till fest. Det är mina barn som kallar den för japansk lax, den har i vart fall asiatiska smaker och är en riktig favorit
Jag älskar att gå på fest. Ordet har känts omodernt i många år, men nu kallar sig fler och fler för. Fantastiskt hur man kan först vara så nervös för att några minuter senare vara ostoppbar
Jag älskar att gå på fest. Ordet har känts omodernt i många år, men nu kallar sig fler och fler för. Fantastiskt hur man kan först vara så nervös för att några minuter senare vara ostoppbar