Låtstå i cirka 5-10 minuter så att fiberhusk och pofiber hinner absorbera vätskan så attsmeten/degen blir fast. 1 dl pofiber. 1 dl fibrex. 2 msk fiberhusk
Låtstå i cirka 5-10 minuter så att fiberhusk och pofiber hinner absorbera vätskan så attsmeten/degen blir fast. 1 dl pofiber. 1 dl fibrex. 2 msk fiberhusk
Häll i pofiber, fiberhusk, bakpulver och salt. Valnötsbröd1 limpa4 dl solrosfrön2 dl fibrex2 dl valnötter2 dl pofiber4 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 tsk salt8 ägg100 gram färskost4 msk vatten(eventuellt 1 msk honung om man vill)Mixa solrosfrön och fibrex med en stavmixer eller i en matberedare tills det blir ett halvgrovt mjöl
Bland de torra ingredienserna (inte fiberhusken) i en hushållsassistent/degblandare. Lös upp jästen i vattnet i en annan skål och tillsätt därefter även äggvita, olivolja, fiberhusk och sirap
Så det fick bli med fibrex istället. Hade tänkt att baka det på pofiber men när jag knäckt äggen och började rafsa i korgen med mjöler och frön så fanns det visst inget
0,5 dl Pofiber. 1 dl Fibrex. 1 msk fiberhusk. Igår skulle vi äta upp resterna av den supergoda oxsvanssoppan och eftersom det inte var riktigt så mycket som vi önskade passade det bra att servera lite nybakade frallor till
fibrex (helt och/eller krossat) – krossat fibrex kan användas istället för ströbröd. fiberhusk eller krossat psylliumfrö – binder vatten och blir till en slemmig gele