FRUKOSTFRALLOR MED FIBREX6 st0,5 dl fibrex0,5 dl vatten0,5 dl bakepro1 dl kokosnötsmjöl1 tsk bakpulver2 msk fiberhusk2 ägg0,5 dl vispgrädde0,5 dl vatten1 dl kesella (jag använde creme fraiche)2 msk kallpressad kokosoljaGör så här. Blanda fibrex och 0,5 dl vatten i en liten skål och låt stå och svälla. 0,5 dl fibrex
Häll i fiberhusken. 1 msk fiberhusk. 1 dl fibrex. Blanda fördegen, den ljusa mjölmixen, fibrex och vätskan på låg växel i 5 minuter. 1 msk fiberhusk. 1 dl fibrex
Hemligheten stavas Fiberhusk och här, alla glutenfria vänner. Fiberhusken fungerar som linfrö, binder vätska och bildar en gele som gör brödet saftigt och luftigt
Mät upp och blanda mjölet, fiberHUSK, salt och kryddor för sig. 2,5 msk fiberHUSK(finmalet psylliumfröskalK eller annat finmalet psylliumfröskal. 40 g Fibrex. 40 g Fibrex
4 msk fiberhusk. 2 dl Fibrex. Vispa ihop ägg, grädde och salt. Rör ner de torra ingredienserna och låt smeten svälla några minuter, häll ut på en plåt med bakplåtspapper
Det blir en ganska klibbig smet som snabbt sväller och stelnar när fiberhusken suger upp vätska. 1 dl fibrex (flakes). 1,5 msk fiberhusk. 1 dl fibrex (flakes). 1,5 msk fiberhusk