100 g mandelmjöl. 20 g Fibrex. 100 g mandelmjöl. 20 g Fibrex. Idag är det Gustav Adolfsdagen, och egentligen borde jag väl enligt traditionen bjuda er på bakelser
Komplettera sedan mjölerna med Pofiber (fibrer från potatis), Fibrex (fibrer från sockerbeta), psylliumfrön, chiafrön och/eller linfrön för att göra bröden mer närings- och fiberrika
Sedan använde jag mandelmjöl istället för kokosmjöl, men det gick också bra. Det enda som kan vara lite trixigt är att man måste grädda dem länge när man använder mandelmjöl för att dom ska stanna
1,5 dl mandelmjöl. 1,25 dl fibrex. Så var ännu en arbetsvecka slut i rekordfart. Ibland känns det som att veckorna bara består av måndagar och fredagar
Är du känslig mot kruskakli öka mandelmjölet med samma mängd eller ta pofiber/fibrex istället. Öka då mängden mandelmjöl med 1 dl. 3 dl mandelmjöl. 3 dl mandelmjöl
1 dl mandelmjöl. 1,25 dl fibrex. 1 dl mandelmjöl. 1,25 dl fibrex. Gjorde förresten en laddning av 56kilo. se 's kesobröd igår igen, men skruvad lite på recpetet till en variant som passar mig bättre