Pensla med uppvispat ägg och strö över havregryn och frön, tex sesam- och vallmofrön. 1/2 dl fibrex. Rör ner olja, fiberhusk, sirap, fibrex, havregryn och linfrön och låt svälla i 10 minuter. 1/2 dl fibrex
Rör ner ren havre och fibrex. Strö över lite havregryn. 2 msk fibrex. 2 msk fibrex. Jag bakade ett supergott glutenfritt bröd som jag hade på julbordet
Strö över solroskärnor. 1/2 dl fibrex. 1/2 dl fibrex. Genom att använda kall degvätska och låta degen jäsa länge utvecklas smakerna och brödet blir saftigt, hållbart och får en nästan surdegsliknande smak
Strö över solroskärnor och havregryn. 1/2 dl fibrex. Smakrikt och nyttigt formbröd med solroskärnor, havregryn och olika sorters naturligt glutenfria mjöler
50gram jäst4dl mjölk4dl vatten1dl fibrex2msk fiberhusk ( finns vid glutenfria varorna ) 4msk neutral olja 2msk ljus sirap 3tsk salt 6 1/2 dl finax glutenfri ljus mjölmix6 1/2 dl finax glutenfri grov mjölmix1 uppvispat ägg Värm på mjölken och vattnet till 37 grader. Blanda i fibrex och fiberhusken, låt svälla i 10min. Sätt på ugnen på 220grader och pensla bullarna med ett uppvispat ägg, jag strödde över lite havssalt på bullarna 50gram jäst. 1dl fibrex