Fibrex tekakor recept

Glutenfria tekakor med frön

Glutenfria tekakor med frön

Saftiga och fiberrika tekakor med frön. Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper och platta ut till tekakor med fuktade händer
Tekakor med boveteflingor

Tekakor med boveteflingor

Naturligt glutenfria tekakor med mycket fibrer. Tekakor med boveteflingor (10 st). 1 dl fibrex. 1 dl fibrex
Grova tekakor – LCHF

Grova tekakor – LCHF

Det blev grova LCHF tekakor. 1,5 dl fibrex. 1) Mixa fibrexflingorna och solrosfröna till mjöl i en blender. 5) Forma tekakor och lägg på bakplåtpappersklädd plåt. 1,5 dl fibrex
Tekakor med bovete och havremix

Tekakor med bovete och havremix

Tekakor med bovete och havremix (ca 12 st)25 g jäst. 1/2 dl fibrex. 1/2 dl fibrex. Gott och enkelt glutenfritt matbröd med nyttigt bovete och naturligt glutenfri mix på havre
Nytt bröd och systuga

Nytt bröd och systuga

Tekakor i min silikonform, 6 st3 ägg1/2 tsk ättiksprit  1 1/2 dl mandelmjöl1/2 dl bakepro1/2 dl fibrex1/2 dl sesamfrön1 msk kokosmjöl1 1/2 msk fiberhusk3/4 tsk bikarbonat1/2 tsk salt 2 dl crème fraîcheSätt ugnen på 175 grader. Tekakor i min silikonform, 6 st
Tekakor  lchf

Tekakor lchf

Nu har jag fått till en mix av mjöl som jag är riktigt nöjd med,de här tekakorna påminner väldigt mycket om vanligt brödi konsistensen

Tekakor

Rulla till bollar och platta till tekakor och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Rör ner fibrex, fiberhusk, salt och socker arbeta i maskin i minst 5 min

Tekakor

Rör ner fibrex och fiberhusk, låt svälla tio minuter. 1 dl fibrex. Baka ut till 16 tekakor och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. 1 dl fibrex
Matmuffins och Tékakor

Matmuffins och Tékakor

½ dl Fibrex. ½ dl Fibrex. Idag har jag varit riktigt produktiv och bakat 3 sorters bröd. 1. Ett kryddknäckebröd som jag redan lagt ut receptet på här på bloggen
Glutenfria grova tekakor

Glutenfria grova tekakor

Vispa ner resten av mjölken, fiberhusk, fibrex och havregryn. Nyttiga, mjuka och goda tekakor som håller sig saftiga i flera dagar
Mina favvotekakor!

Mina favvotekakor!

Dem innehåller Fibrex, vilket är fiber från sockerbetan och det gör att "alla bröd blir saftigare och håller sig färska längre" enligt paketet
Saknar du bröd?

Saknar du bröd?

Under min tonårstid var jag nog en mackmänniska, åt skogaholmslimpa, tekakor och rostbröd. se, istället för att göra det i en form så gjorde jag de som tekakor istället
Frukostbullar

Frukostbullar

Gillar fibrex sen tidigare, använder det bland annat i tekakor. Hittade receptet i en broschyr från Dansukker, som handlade om fibrex