FRUKOSTFRALLOR MED FIBREX6 st0,5 dl fibrex0,5 dl vatten0,5 dl bakepro1 dl kokosnötsmjöl1 tsk bakpulver2 msk fiberhusk2 ägg0,5 dl vispgrädde0,5 dl vatten1 dl kesella (jag använde creme fraiche)2 msk kallpressad kokosoljaGör så här. Blanda fibrex och 0,5 dl vatten i en liten skål och låt stå och svälla. 0,5 dl fibrex
30 g fibrex (ca 1 dl). 30 g fibrex (ca 1 dl). Idag behövdes det bakas bröd till barnen igen. Småbröd är populära så jag utgick från ett tidigare recept – Glutenfria surdegsbröd/frallor
40 g Fibrex. 40 g Fibrex. Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
2 dl Fibrex. Vispa ihop ägg, grädde och salt. Rör ner de torra ingredienserna och låt smeten svälla några minuter, häll ut på en plåt med bakplåtspapper