500 g fläsk/ytterfilé. Putsa filén och krydda med salt och peppar. Stek den gyllenbrun runt om, slå in filén i folie och låt den vila innan du lägger den i en ugnsäker form, stick in en ugnstermometer mitt i filén och stek den i 200 grader tills den har nått ca 65-68 grader
Skiva fläsket om det inte är det. Servera det stekta fläsket med löksåsen samt kokt potatis. Stek fläsket på medelvärme tills det har fått färg och är knaprigt men inte bränt - totalt ca 5 minuter. 200 gram rimmat sidfläsk, gärna i skivor
Tina 4 portioner 500 g fläskfilé 200 g champinjoner 1 gul lök 1Â msk flytande margarin salt och peppar 1/2 dl chilisås 1 dl vatten 1 tsk paprikapulver 2 tsk dijonsenap 2 1/2 dl matlagningsgrädde max 15% 1 köttbuljongtärning Tillbehör. 500 g fläskfilé
Snabb wok för 1 med Fläsk och Curry. 150 gr strimlat Bogfläsk. 150 gr strimlat Bogfläsk. Nu är jag och L på väg till Turkiet igen, den här gången blir vi där i 2 månader
Gott fläsk. På mina tidigare resor till Grekland har jag däremot lagat en del fläskkött. Vi har förstås bra fläskkött även här hemma om man får tag på kött från en lokal grisbonde eller köper vildsvin