Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. 2 paket djupfryst torsk eller hokifilé á 400 g. 2 paket djupfryst torsk eller hokifilé
hoki. Ugn 225 - 250 grader. Gnid in fiskfiléerna med salt och låt dem ligga en liten stund. Smält 2 msk av smöret, blanda i äggulan och smaksätt med lite vitpeppar
400 g torsk alt hoki eller sej. 400 g torsk alt hoki eller sej. Idag var det min tur att laga middag. Vi hade torsk i frysen och jag blev sugen på soppa
Blanda filen med majonäs, dill, rom och rödlök. sej, torsk och hoki. Observera att den här såsen tar minst 5 timmar på grund av den tid det tar att hälla av filen
Fiskgratäng med purjolök och dillsås 1 block fisk 400g (hoki, sej eller vad man nu vill) 6-8 potatisiar 1/2 - 1 dl frusen dill citronjuice 5 dl creme fraiche 1,5 dl mjölk salt peppar Tina fiskblocket över natten eller ta fram det några timmar innan tillagning
hoki, lax, torsk, koja eller liknande. hoki, lax, torsk, koja eller liknande. Nåt som jag länge velat prova att göra är hemlagad fiskburgare och nu blev det perfekt att prova med den nya stavmixern