I den här tappningen blev det extra färgglatt och saftigt med torkade aprikoser, pistagenötter och solrosfrön, som av någon tokig anledning blir hjärtligt skogsgröna när brödet gräddas
Nu bör du ha ett saftigt, fruktigt och mjukt bröd. Brödlimpor baserade på mjöl, filmjölk och bikarbonat är perfekta när du vill ha ett riktigt gott bröd utan att behöva jäsa det och som dessutom står sig bra
Gillar du ett grovt saftigt och fruktigt rågbröd är det detta recept du ska satsa på. Det här receptet kan jag inte göra anspråk på att mixat fram själv, det har snarare gått från mun till mun för att det är så bra
att byta ut vetemjölet i en filmjölkslimpa till chiamjöl gör den mycket. mycket saftigare. I dagarna har jag fått testa på lite nyheter från Risenta som resulterade i ett nytt favorit-brödrecept
–> Recept på en glutenfri filmjölkslimpa. Saftigt, ”brödigt” och riktigt gott att rosta. Förlåååt. Jag skrev om bananbrödet nedan HÄR och såklart ska ni få receptet
Filmjölkslimpa. Jag älskar filmjölksbröd som är väldigt enkelt att göra, blir supergott och saftigt och vill man så kan man använda många väldigt nyttiga ingredienser i brödet