Gör så här Koka potatisen Sätt ugnen på 225° Salta fisken och lägg den i en ugnssäker formFinhackavitlök och örter Mosa osten lätt med oljan Häll det och vinet över fisken Strö över vitlök och örter Stek imitten av ugnen ca 15 min Servera med potatisen ca 15 min Se
Lägg fiskeni en ugnsfast form. Koka den djupfrysta fiskentillsammans med löken och lagerbladen. Tillsätt resten av mjölken och margarinet och låt det koka upp och låt det sedan småkoka ett par minutertills såsen har tjocknat
Det låg alltså litefinatinadefiskfileer på bänken när jag kom hem från jobbet. Men med tanke på utgångsläget för Sverige och deras dalande form kanske det ändå inte är mycket att se när man möter kanske Världens bästa lag för tillfället
Hacka löken mycket fint och blanda i en skål med ströbröd, paprikapulver, salt och svartpeppar. Lägg potatisen runt kanten av formen och fyll upp mitten med svampen
Hacka löken mycket fint och blanda i en skål med ströbröd, paprikapulver, salt och svartpeppar. Lägg potatisen runt kanten av formen och fyll upp mitten med svampen