I med buljongen, om den är varm, tar du lite i taget och sipar glatt bort klumpar däremellan. Fisken låter du sjuda i vatten och rödvinsvinäger, det blir härlig stuns i fisken då
Låt koka upp, tillsätt lite maizena och låt såsen bli rätt så tjock, när sedan fisken är klar tar du lite av den buljongen som blivit i botten och tillsätter tills såsen får rätt konsistens för dig
Torsk med äggsås från LCHF för seniorer. Foto Mikael Eriksson. Välkommen alla nya besökare. Vilken succé min vitkålsgratäng gjorde igår, det blev återigen besöksstorm hit till bloggen
ett stycke fisk men husmanskoststatus som riskerar att helt dö ut om inte den unga generationen tar tag i det hela och tuggar upp statistiken som hittills ser dyster ut
Ankie och Håkan på härliga matbloggen MÅRTENSSONS KÖK påminner mig jämnt och ständig att jag äter alldeles för lite fisk, de säger det naturligtvis inte rakt ut ” Ann-Sofi, nu har du ätit fisk på ett halvår, nu får du skärpa dig” eller nått i den stilen, nej då, men när de lägger upp det ena smarriga fiskreceptet efter det andra så kan jag nästan läsa just den meningen mellan raderna
Sjud fisken i fiskbuljong. Ja, faktum är att kokt fisk med äggsås är riktigt gott. Jag använde mig av 1,5 fiskbuljongtärning. Späd med 5 dl fiskbuljong (buljongen som du kokade fisken i) och 1 dl grädde. 5 dl fiskbuljong