Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl attpanerafisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Om ni inte har provat att tillaga kraschad potatis i ugn, då tycker jag absolut att ni ska göra det. Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd
Ja, man använder malda hasselnötter attpanera i vilken fisk som helst. olja eller smör att steka i. Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek paneradfisk
Stek först i rikligt med smör sedan när den är fin och krispig, häll bort det mesta av smöret och stek till fisken är helt vit, för att slippa att den blir mjuk i allt smör
lite mjöl attpanera i. Jag var nästan lite besviken över hur lite blomkål det smakar medan någon annan i hushållet var glad över att det inte smakade blomkål alls
Elsa hade fått fiskpinnar på förskolan en dag och tydligen gillat det jättemycket, så då tänkte jag att det kan ju vara värt att göra ett försök med även hemma
Attpanerafisken själv är otroligt enkelt och blir väldigt gott. Bara för att jag i månadens utmaning -inlägget skrev att vi borde äta fisk oftare, så blev det fisk även i tisdags