Fisk friterad recept

Friterad fisk - en barnfavorit

Friterad fisk - en barnfavorit

Med denna rätt äter alla barn, som jag stött på, fisk. Jag vet inte om den onyttiga frityrsmeten förtar fiskens nyttighet
Friterad pankopanerad falsk fisk

Friterad pankopanerad falsk fisk

För ungefär två år sedan, när jag satt på jobbet och läste ett nummer av tidningen land, råkade jag på ett mysko recept på falsk fisk som jag bara var tvungen att skriva av
Friterad fisk i sötsur sås

Friterad fisk i sötsur sås

4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friterad fisk med gräddstuvad spenat

Friteradfisk. Friteradfisk Vispa ägg och grädde i en djup tallrik • Blanda parmesan, mandelmjöl/Pofiber, salt och peppar i en annan djup tallrik • Skär filén i portionsbitar och doppa först i ägget och sedan i paneringen • Värm oljan till 160–180 grader, saknar du termometer kan du testa att lägga i en liten bit panerad fisk, om den blir gyllenbrun på ca 1 minut är temperaturen rätt • Men fortsätt att hålla koll och justera värmen • Fritera fisken tills den fått fin färg och servera direkt till den gräddstuvade spenaten.       800 g vit fiskfilé, torsk eller kolja 5 dl rapsolja av god kvalitet, helst kallpressad, att fritera i. 800 g vit fiskfilé, torsk eller kojla
Pauls friterade fisk

Pauls friterade fisk

ca 600 g torskfilé (eller kolja- eller kummelfileér) 1 ägg 2 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 dl pankoströbröd (alt
Friterad fisk och calamari

Friterad fisk och calamari

Rensa fisken men låt ryggbenet och stjärtfenan vara kvar (huvudet kan vara kvar om så önskas). Salta och peppra inuti och över fisken
Fisk & chips med örtmajonnäs

Fisk & chips med örtmajonnäs

Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna. Servera till fisken tillsammans med chips och citron
Friterade räkor

Friterade räkor

Fiska upp en räka åt gången med lite smet med hjälp av en sked och lägg i oljan, fritera i 4-5 minuter
Glutenfria friterade bananslantar

Glutenfria friterade bananslantar

Varvar du rent slentrianmässigt tonfisksallad med falukorv, makaroner och färdiga köttbullar då fantasin tryter
Friterad banan/ ananas med glass

Friterad banan/ ananas med glass

Fisk & Skaldjur (55). Sök på Zeinas Kitchen. RECEPT SORTERADE I KATEGORIERRECEPT SORTERADE I KATEGORIER. Välj kategori
Fisk & chips med örtmajonnäs

Fisk & chips med örtmajonnäs

Doppa fiskbitarna i frityrsmeten och fritera dem sedan i ett par minuter tills de är gyllenbruna. Servera till fisken tillsammans med chips och citron