Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
Vi brukar handla fisk av HemDeli, det är riktigt god och fin fisk. Senaste gången blev det bland annat gös och den fick sig en omgång i ugnen denna gången eftersom det var lite ont om tid (halvt upptinad)
Svampen och fisken. Stek fisken i smör på hög värme, krydda. Servera den nystekta fisken med svamp och stuvad potatis, hacka ev lite persilja över stuvningen
Pensla fisken med smör-&rapsolja och krydda med salt och peppar. Grilla fisken 3 – 4 min på varje sida. 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Kräfttsatsiki