Tips idag på en jättegod fiskegryta med grädde, apelsin och curry. Dela fisken i ganska stora bitar. Lägg sedan grädde, buljong, vatten, majsstärkelse och buljong i en gryta
Fredag och det kanske kan passa med en medelhavsinspirerad fiskgryta till middag. Eller kanske en mer lyxig fiskgratäng med räkor och dill om ni väntar gäster
Tips idag på en jättegod fiskegryta med grädde, apelsin och curry. Dela fisken i ganska stora bitar. Lägg sedan grädde, buljong, vatten, majsstärkelse och buljong i en gryta
Smält margarinet i en gryta och fräs mjölet i det. fisk i äggsås. Fisk. 400 gram fryst fiskblock. Skär fisken i tärningar (ca 2x2 cm) och lägg dem i såsen. 400 gram fryst fiskblock
Tina fisken om den är fryst. Smält smöret i en stor gryta eller tjockbottnad kastrull. 1 1/2 fiskbuljongtärning. Skär fisken i munsbitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. 1 1/2 fiskbuljongtärning
Dela fisken i portionsbitar och lägg den i en låg vid gryta med lock. Här går det förstås bra med både färsk fisk, men jag hade fryst koljablock i frysen
En het och fräsig karibisk gryta med curry och räkor från Jamaica. Jag hade stora räkor kvar i frysen från fried rice jag gjorde i veckan och det fick bli denna läckra gryta av dem
Att laga vegetarisk mat betyder ofta att man hittar en grönsaksersättning till kött eller fisk. Den här grytan har en indisk touch, och blir så kryddstark du vill ha den